Skills

T.: +32 (0)495 87 70 89

info@goliath-gs.be

 

GRAFISCH ONTWERP

Mensen willen persoonlijk aangesproken worden. Onze ontwerpen zijn duidelijk en eenvoudig maar juist daardoor toegankelijk voor iedereen. Creativiteit geeft ze net dat ietsje meer om altijd en overal de aandacht te trekken zonder de boodschap uit het oog te verliezen.

DRUKWERK

Men durft het klassieke drukwerk wel eens verwaarlozen. Nochtans is dit in een goed totaalconcept nog steeds erg belangrijk. Onze ontwerpen, maar ook de verzorgde afwerking die wij bieden, herwaarderen deze communicatievorm en tillen hem tot een hoger niveau.

OUTDOOR ADVERTISING

Wherever you go, uw bedrijf steekt er bovenuit, niet steeds in omvang maar wel altijd in het oog springend. Op een unieke manier trekt u de aandacht.

Outdoor advertising nodigt uit om binnen te komen, een eerste stap naar samenwerking.

 

Frees&Doosletters//Spandoeken//Beachvlaggen

Zuilen//Haakse banieren// Raamfolie's//..........

 

SIGNMAKING

Ook hier blijven wij trouw aan uw filosofie. Duidelijk en verstaanbaar zodat iedereen onmiddellijk weet waar je moet zijn of waar je voor staat. Opnieuw maakt onze creatieve aanpak en ervaring het verschil.

BELETTERING//WRAPPING

Aandacht trekken is dikwijls de boodschap. Herkenbaarheid van logo's, correcte kleurenkeuze en toevoeging van subtiele details zorgen er voor dat u steeds aanwezig bent in het straatbeeld. Onze realisaties springen in het oog.